Viena

Apartament de închiriat în Viena

Localizare:
Apartamentul se afla în zona Hütteldorf din vestul Vienei. Este foarte aproape de staţia de metrou cu acelaşi nume, statie situată pe linia verde. Din centru (Karlzplatz) şi până în Hütteldorf călătoria cu metroul durează 15 minute iar apoi ai cam 3-5 minute de mers pe jos. Consultă harta pentru detalii.
 
Împrejurimile:
Împrejurimile sunt extraordinar de frumoase şi includ câteva parcuri la maxim 200 de metri și 2 rezervații naturale (1200 hectare) situate la circa 1 km distanță. Imobilul în care este situat apartamentul este foarte liniștit fiind situat într-o zonă cu trafic redus. Tot cartierul este extrem de curat (gen Primăverii). La 50 metri distantă există un club cu mai multe terenuri de tenis, se pot închiria biciclete cu ora (sau cu ziua) şi sunt multe de văzut/vizitat în zonă. Palatul Schonbrunn şi gradina zoologică sunt situate la 5 staţii de Hutteldorf (aproximativ 7 minute de călătorit cu metroul) 

Descrierea apartamentului şi poze:
Vorbim de o garsoniera destul de mare 37mp situată la etajul 1 din 3, cu spaţiul oarecum separat în 2 camere. Exista ‘un dormitor’ cu pat de 2 persoane, iar ‘sufrageria’ are o canapea extensibilă.
  • Câteva cu apartamentul poze aici
  • Câteva cu clădirea unde este situat aici
  • Parcare auto păzită la 500 m, 3 eur/zi

Disponibilitate:
Apartamentul este disponibil în următoarele perioade:
  • 10-19 octombrie 2014  (pret: 50 EUR/noapte)
  • 17 decembrie 2014 - 7 ianuarie 2015 (pret: 60 EUR/noapte)
Pentru detalii, informații suplimentare și rezervări dați click aici